Fajita - Grilēts cālis
Kopējais laiks
2 stundas
35 protokols
Porcijas
8
Sastāvdaļas
8
Sastāvdaļas
Fajitas
- 1 laims
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 2 tējkarotes asā čilli pulvera
- 450 g vistas filejas bez ādas, sagrieztas plānās strēmelēs
- 1 sīpols, plāni sagriezts
- 8 Old El Paso ™ īpaši mīkstas, miltu tortiljas
Pasniegt
- Old El Paso ™ Pikantā salsa
- Gvakamole
Norādes
- Seklā bļodā (svarīgi, lai tā nav izgatavota no metāla), sajauciet laima sulu, eļļu un čilli pulveri. Pievienojiet sagriezto vistu un sīpolus, un kārtīgi visu apmaisiet. Pārklājiet pāri bļodai pārtikas plēvi un atdzesējiet ledusskapī vismaz 1 stundu vai uz visu nakti.
- Uzkarsējiet čuguna pannu uz lielas liesmas. Izņemiet vistas strēmelītes un sīpolus no marinādes un cepiet uz pannas 4–6 minūtes, nemitīgi apgriežot visu, līdz vistas gaļa ir pilnībā izcepusies.
- Sasildiet tortiljas, kā norādīts uz iepakojuma. Gatavo vistu un sīpolus ievietojiet pa vidu tortiljai. Katras tortiljas vienu galu salieciet apmēram 2 cm virs vistas maisījuma un aizlociet abas malas tā, lai pildījums turās kopā. Pasniedziet ar salsu un gvakamoli.
Eksperta padomi
- Marinējot vistu tikai dažas stundas, tā ātri un viegli iegūs fajitas garšu!
- Sajauciet skābo krējumu ar sasmalcinātiem, svaigiem maurlokiem un maltiem melnajiem pipariem.
- Marinētās vistas maisījumā pievienojiet dažus sagrieztus sarkanos vai zaļos piparus