“Tex Mex” Burito

Ciemos nāk draugi un vēlies remdēt to izsalkumu? Sātīgais “Tex Mex” burito būs tieši laikā!
Kopējais laiks 50 protokols
Porcijas 6
Sastāvdaļas 11

Sastāvdaļas

  • 2 ēd. k. augu eļļa
  • 1 sīpols
  • 350 g kartupeļi
  • 2 svaigi halapenjo pipari
  • 400 g pupiņas čili mērcē
  • 1/4 tējk. sāls
  • 1/8 tējk. malti pipari
  • 1 iepakojums Old El Paso™ tortillu iepakojums
  • 175 g rīvēts Čedaras siers
  • 1 burciņa Old El Paso™ tako mērce
  • Skābais krējums

Norādes

  1. Sagriež kartupeļus, sīpolu, čili un papriku sīkos gabaliņos.
  2. Pannā uzsilda eļļu un liek 5 minūtes cepties kartupeļus. Pēcāk pievieno sīpolus un cep vēl 5 minūtes. Pievieno liellopa gaļu un čili, cep vēl 5 minūtes. Tad pievieno pupiņas, sāli, papriku un visu samaisa. Visu masu cep vēl 5 minūtes.
  3. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 °C (160 °C cepeškrāsnīm ar ventilatoru). Cepšanas trauku iesmērē ar eļļu.
  4. Sagatavoto pildījuma masu sadaliet 8 vienādās daļās un izkārtojiet to tortillās, pāri pārkaisot rīvētu Čedaras sieru. Sarullējiet tortillas, ielokot galus. Izvietojiet sarullētās tortillas ar salaiduma vietu uz leju cepšanas traukā un pārklājiet to ar foliju.
  5. Trauku liek cepties cepeškrāsnī 10-12 minūtes, līdz tie kārtīgi uzsildīti. Burito pasniedz ar salsas mērci un skābo krējumu.