“Tex Mex” Burito
Kopējais laiks
50 protokols
Porcijas
6
Sastāvdaļas
11
Sastāvdaļas
- 2 ēd. k. augu eļļa
- 1 sīpols
- 350 g kartupeļi
- 2 svaigi halapenjo pipari
- 400 g pupiņas čili mērcē
- 1/4 tējk. sāls
- 1/8 tējk. malti pipari
- 1 iepakojums Old El Paso™ tortillu iepakojums
- 175 g rīvēts Čedaras siers
- 1 burciņa Old El Paso™ tako mērce
- Skābais krējums
Norādes
- Sagriež kartupeļus, sīpolu, čili un papriku sīkos gabaliņos.
- Pannā uzsilda eļļu un liek 5 minūtes cepties kartupeļus. Pēcāk pievieno sīpolus un cep vēl 5 minūtes. Pievieno liellopa gaļu un čili, cep vēl 5 minūtes. Tad pievieno pupiņas, sāli, papriku un visu samaisa. Visu masu cep vēl 5 minūtes.
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 180 °C (160 °C cepeškrāsnīm ar ventilatoru). Cepšanas trauku iesmērē ar eļļu.
- Sagatavoto pildījuma masu sadaliet 8 vienādās daļās un izkārtojiet to tortillās, pāri pārkaisot rīvētu Čedaras sieru. Sarullējiet tortillas, ielokot galus. Izvietojiet sarullētās tortillas ar salaiduma vietu uz leju cepšanas traukā un pārklājiet to ar foliju.
- Trauku liek cepties cepeškrāsnī 10-12 minūtes, līdz tie kārtīgi uzsildīti. Burito pasniedz ar salsas mērci un skābo krējumu.